One Piece RPG je igrica u kojoj mozete da postanete pirat ili marinac, trenirate, borite se sa prijateljim, pronalazite mocne maceve i djavolja voca.

Dobro Dosli! Very Happy

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

One Piece Svet

ForumTemePorukePoslednja poruka
Nema novih poruka

Istocno Plavo


Istocno PlavoIstocno plavo je veliki okean koji se sastoji od velikog broja ostrva. On je "Najslabiji" okean jer na njemu pocinju sa igrom svi pirati, nakon cega odlaze u ostale velike okeane!

57Centar Grada
Pet Jun 17, 2016 9:05 pm
Game Master Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka

Red Line


Red LineRed Line je jedini kontinent u One Piece svetu! On zauzima 1/3 celokupne povrsine planete.

00
Nema novih poruka

Grand Line


Grand LineGrand line je najopasniji i najduzi okean na svetu. Grand Line dijeli sve ostale okeane kao i kontinent Red Line. Na njemu se nalazi veliki broj ostrva a na jednom od tih ostrva je skriveno legendarno blago One Piece! Sa obe strane Grand Line nalazi se uzduzni "Mirni Pojas" na kome se brodovi ne mogu kretati jer nema vetra, tako da je jedini ulaz preko obrnute planine!

00
Nema novih poruka

Arena


ArenaOvde se mozete boriti sa ostalim piratima ili sa NPC piratima. Na taj nacin mozete trenirati. Postoje 3 vrste borbi: Prijateljska borba, Borba 1 VS 1, Multiborba.

26Proba
Pet Sep 22, 2017 5:36 pm
Game Master Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka

OP Shop


OP ShopOvo je shop u kome mozete kupovati razna oruzija, iteme i tehnike iz vase klase. Ovde mozete kupovati u bilo kom trenutku i bilo gde da se nalazite. Osim ovog glavnog shopa na mnogim ostrvima cete naci specijalne shopove sa specijalinim oruzijama, itemima i slicnim stvarima.

580Narucivanje
Pon Jul 21, 2014 10:16 pm
Sanji Pogledaj zadnje poruke
  • Nove poruke Nove porukeNema novih poruka Nema novih porukaForum je zaključan Forum je zaključan